Deutsche Bank Search
Primary Navigation:
Secondary Navigation:
 

9Tools voor internationaal ondernemen

Hoe is uw bedrijf georganiseerd? Hoe lopen uw financiële stromen? En wat kunnen wij bijdragen aan het verbeteren van de efficiëntie van uw processen? Door het beheersen en optimaliseren van geldposities, geldstromen en risico’s weet u precies wat u heeft en waar u iets tekortkomt. Deutsche Bank biedt zeer uitgebreide financieringsoplossingen in binnen- en buitenland en kan u helpen om uw liquide middelen optimaal te laten renderen. Bovendien bieden onze geavanceerde digitale platforms en systemen een compleet en actueel overzicht van alle facetten van uw business, overal ter wereld en op elk uur van de dag. Dat zijn onze Tools.

De oplossing voor een complex probleem is nooit één instrument, maar een combinatie van verschillende instrumenten en de juiste expertise om die combinatie te maken. Als u met internationaal georiënteerde experts van Deutsche Bank uw financiële organisatie doorspreekt, krijgt u nieuwe inzichten in uw geldstromen, in mogelijke efficiencyvoordelen en in eventuele risico’s. Hoe u met hen in contact komt? Heel eenvoudig, via uw persoonlijke contactpersoon bij Deutsche Bank in Nederland.

Wilt u meer weten over 9Tools voor internationaal ondernemen? Bekijk hier de contactgegevens van de kantoren in Nederland. Download hier de brochure '9Tools voor internationaal ondernemen' als PDF. De brochure is ook te bekijken als digitale flash applicatie. Klik hiervoor op de flash banner bovenin. Als uw device of pc geen flash ondersteunt, kunt u de brochure als PDF bekijken.

'De wereld is ons werkveld'

Govert Hamers - CEO IHC Merwede

"We zijn een internationaal bedrijf, wij leveren nauwelijks iets aan Nederland en zelfs als wij iets aan Nederland leveren, bijvoorbeeld aan Boskalis of Van Oord, dan is dat vaak via buitenlandse werkmaatschappijen."

Footer Navigation:
Last Update: 26.3.2013
Copyright © 2014 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main