Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

(Inter)nationale partners

Heeft u grensoverschrijdende investeringen of heeft u kapitaal nodig voor uw dochterbedrijf in het buitenland? Deutsche Bank heeft wereldwijde expertise en werkt met verschillende (inter)nationale zakenpartners om uw financieringswensen geheel te optimaliseren. 

 • Heeft u een grensoverschrijdende investeringen in Duitsland? Of heeft uw dochteronderneming in Duitsland een financiering nodig? Deutsche Bank in Duitsland heeft verschillende regelingen met banken waarbij het mogelijk is om uw financiering zo optimaal mogelijk te structureren. Neem contact met ons op voor meer informatie over Special Finance.

 • Het Africa Agricultural Trade and Investment Fund (AATIF) kan u mogelijkheden bieden voor investeringen in de Afrikaanse agrarische sector. Doel van het AATIF is het realiseren van extra productie en handel in de Afrikaanse landbouwsector. Het AATIF wordt beheerd door Deutsche Bank.

  Meer informatie over AATIF

 • FMO

  Wilt u financieren in een van de opkomende markten? En zoekt u kapitaal voor uw investering van uw dochteronderneming in een van deze landen? Deutsche Bank kan u, complementair aan onze producten, in contact brengen met het FMO (Nederlandse Financiering-Maatschappij voor Ontwikkelingslanden). Deutsche Bank werkt samen met het FMO. Het FMO is een Nederlandse bank, welke zich voornamelijk richt op het financieren van lokale ondernemingen in opkomende markten. Hiervoor is het fonds 'Fonds Opkomende Markten (FOM)' opgezet, een gezamenlijk initiatief van het FMO en het Ministerie van Economische Zaken.

  Bezoek de website van het FMO voor meer informatie

  EIB

  De Europese Investeringsbank (EIB) heeft als doel de economie in de Europese Unie te stimuleren. Deutsche Bank heeft een overeenkomst met de Europese Investeringsbank waarbij geld wordt geleend tegen extra gunstige condities. Het rentevoordeel wordt geheel aan u doorgegeven. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

  Bezoek de website van de EIB voor meer informatie

  Rijkdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

  RVO is onderdeel van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Het agentschap is de uitvoeringsorganisatie van de Nederlandse Rijksoverheid als het gaat om duurzaamheid, innovatie en internationaal ondernemen. Deutsche Bank is partner van RVO. Het is mogelijk om via Deutsche Bank een staatsgegarandeerd krediet voor uw financieringsaanvraag aan te vragen. Hierbij staat de Staat voor een deel garant. Ook als u wilt ondernemen over de grens, dan biedt Deutsche Bank verschillende mogelijkheden. Wilt u weten welk product of regeling interessant is voor uw financiering dan kunt u contact opnemen met een van onze specialisten.

  Bezoek de website van RVO voor meer informatie

Footer Navigation:
Last Update: 26.6.2020
Copyright © 2020 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main