Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

Nieuws

04 juli 2011

Verhuizing naar nieuw hoofdkantoor en nieuwe regiokantoren

Deutsche Bank Nederland heeft vandaag aangekondigd dat zij zal verhuizen naar een nieuw hoofdkantoor. Het Nederlandse hoofdkantoor van Deutsche Bank wordt gevestigd in de Oval Tower in Amsterdam Zuid-Oost. Ook opent Deutsche Bank eigen nieuwe regiokantoren in ons land.

De verhuizing van haar hoofdkantoor en de nieuwe vestigingen onderstrepen de toenemende aanwezigheid van Deutsche Bank in Nederland, waar de bank bouwt aan een sterke positie in de commerciële banksector.

Deutsche Bank is al bijna een eeuw actief in Nederland. Met de aankoop van onderdelen van ABN AMRO in april 2010, breidde ze haar basis significant uit en werd Deutsche Bank de vierde grootste zakenbank van ons land.

In het nieuwe hoofdkantoor van Deutsche Bank zullen ongeveer 830 medewerkers werkzaam zijn, zij zijn op dit moment werkzaam op de Herengracht in Amsterdam, de Stroombaan in Amstelveen en in de Oval Tower op twee verdiepingen. Verwacht wordt dat de verhuizing naar de Oval Tower eind 2011 voltooid zal zijn.

In de regio’s verhuizen de medewerkers uit gedeelde locaties met ABN AMRO naar de nieuwe regiokantoren van Deutsche Bank. De verhuizingen beginnen deze zomer – beginnend met Goes, Zeeland – en zullen in het vierde kwartaal van 2011 afgerond zijn.

Volgens Jaap Remijn, Chief Operating Officer voor Deutsche Bank in Nederland, is dit “een mijlpaal voor zowel onze klanten als onze medewerkers. Het is een duidelijk bewijs van de sterke aanwezigheid van Deutsche Bank in Nederland, waar wij klanten bedienen in het Midden – en Kleinbedrijf (MKB) alsmede een aantal Midcaps en grote bedrijven.”

De nieuwe locaties zullen worden heringericht naar eigentijds ontwerp, inclusief klantvriendelijke faciliteiten zoals business lounges.

“De regionale directeuren hebben de nieuwe locaties gekozen, waarbij bereikbaarheid voor de klant prioriteit heeft gekregen. Zij kennen hun klanten, de regio en markt het beste,” aldus Gerard Zwartkruis, CEO Deutsche Bank Nederland N.V.

De kantoren zijn gelegen in:

 

Oval Tower (hoofdkantoor)

Amsterdam

De Entrée 99

Regio

Stad

Adres

Amsterdam (MKB)

Amsterdam

De Entrée 99

Eindhoven

Eindhoven

Kennedyplein 248

Friesland

Leeuwarden

Sophialaan 10

Groningen-Drenthe

Groningen

Leonard Springerlaan 17

Groot Gelre

Arnhem

Meander 601

Haaglanden

Den Haag

Prinses Margrietplantsoen 25

Holland-midden

Lisse

Heereweg 333-A

Limburg

Maastricht

Amerikalaan 80-A

Midden-Brabant

Den Bosch

Utopialaan 25

Utrecht

Utrecht

Newtonlaan 201-211

Veluwe Twente

Apeldoorn

Prins Willem-Alexanderlaan 711

West-Brabant

Oud Gastel

Argon 21

Zeeland

Goes

Piet Heinstraat 19

Zuid-Holland Zuid

Dordrecht

Wilgenbos 2-10

Zwolle

Zwolle

Zuiderzeelaan 53

Neem voor meer informatie contact op met:

Deutsche Bank
Press & Media Relations
Marjolein Ruys-Keereweer
marjolein.ruys-keereweer@deutsche-bank.nl
+31 (0) 6 22 57 41 58

About Deutsche Bank

Deutsche Bank is a leading global investment bank with a substantial private clients franchise. Its businesses are mutually reinforcing. A leader in Germany and Europe, the bank is continuously growing in North America, Asia and key emerging markets. With more than 100,000 employees in 74 countries, Deutsche Bank offers unparalleled financial services throughout the world. The bank competes to be the leading global provider of financial solutions, creating lasting value for its clients, shareholders, people and the communities in which it operates. http://www.db.com/ 

 back

Footer Navigation:
Last Update: 18.12.2014
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main